Tietoa meistä

MT Huoltamo Oy on ilolla palvellut asiakkaitaan jo 5 vuotta. Huoltamotoiminta alkoi nykyisellä liikepaikallamme Leppävirralla jo vuonna 1964. Vuosien saatossa liikepaikkaamme on laajennettu ja toimintoja ja palveluja nykyaikaistettu vastaamaan tämän päivän kuluttajan odotuksia. Kahvila-ravintolassamme, autojen huollossa ja autojen pesutoiminnoissa, palvelukonseptiimme kuuluvatkin useat tunnetut ja laadukkaat tuotteet, merkit ja palvelut. Meiltä voi vuokrata myös pakettiauton, 8+1 paikkaisen minibussin, perävaunun ja paljun.

Toimipisteestämme on mahdollista hankkia Husqvarna pienkoneita ja esimerkiksi Nokia, Continental, Michelin, Toyo renkaita. Viimeisin uudistuksemme on pienkonekauppa.fi verkkokaupan avaaminen, joka mahdollistaa asiakkaillemme Husqvarna pienkoneiden tilaamisen kätevästi netin kautta. Paikan päällä onnistuvat myös Husqvarna pienkoneiden huollot.

Yhteystiedot

MT Huoltamo Oy

Y-tunnus: 2682058-4

Osoite: Leppävirrantie 45, 71900 Leppävirta

Verkkokauppaan liittyvissä asioissa, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse 0400731110 tai sähköpostiosoite: st1leppavirta@gmail.com